Monday, August 13, 2012

VHP VEROORDEELT 50.000 MOSLIMS GEWELD IN MUMBAI



In Maharashtra Mumbai, een grote menigte van 50.000
New Delhi, 11 augustus 2012 moslims bijeen in een van de belangrijkste gebied van menigte als CST (treinstation) en Azad Maidan te protesteren tegen geweld in Assam & in Myanmar. Veel islamitische organisaties georganiseerd nadat 's middags Namaz. Als een systematisch plan begonnen ze aanvallen van de politie, politie bestelwagens, media mensen, media bestelwagens, bussen in de straten rond - de bussen waren vol met mensen. Ze hebben ook aangevallen winkels. Veel bussen, politiewagens, werden de media voertuigen brutaal verbrand door een grote menigte moslims. Tijdens het doen, werden ze schreeuwden 'Revenge voor Assam en Myanmar'. Ze hadden stenen bekogelen op forenzen. Treinen in Mumbai zijn gestopt.
VHP vraagt:
1)      Al degenen die waren op straat 50.000 van hen worden gearresteerd, niet alleen voor een dergelijke rellen, maar ook voor de veeleisende bescherming van Bangla Deshi moslims in Assam en rest van Bharat en ook in Myanmar. Deze vraag zelf is anti-nationale want in plaats van te eisen bescherming van de Indiase burgers die zij zijn gekwetste mensen in Mumbai veeleisende bescherming van buitenlandse burgers van Bangla Desh. Dit is verraad.
2)      De staat Govt wisten dat zij had geregeld voor zo'n grote rally in het centrum van drukke omgeving van Mumbai. De Overheid heeft geen enkele regeling voor bescherming van gebieden, eigenschappen en mensen rond dat gebied. Degenen die verantwoordelijk zijn voor een dergelijk gebrek aan verantwoordelijkheid moet ook worden bestraft. Was er een kleine groep hindoe zoiets doet, dan is de politie zou hebben geschoten kogels de manier waarop de MH politie hindoe-boeren gedood in Mawal gebied. Maar om een ​​gewelddadige rellen menigte van 50.000 menigte moslims te controleren, werden lage aantal van de politie gezien slechts het tonen van lathis.
3)      VHP eist ook dat buigen voor dit geweld, indien van toepassing Govt bezwijkt aan de bank van de politiek stemmen zijn altijd mild over moslims dan is de reactie zal zijn democratisch sterk.
4)      Originele Tribes Assam, andere hindoes en niet-moslims zijn de slachtoffers daar. Bangla Deshi moslims hebben geen plaats in overal in Bharat. VHP eist onmiddellijke uitzetting van een dergelijke indringers voor wie moslims in Bharat zijn aanval op burgers in Bharat - een week terug deden ze dat in Assam, vandaag de dag ze het hebben gedaan in Mumbai en in Pune. VHP behandelt de 50.000 moslimmenigte systematisch te verzamelen en te vallen, branden de politie, bussen, openbare objecten, hindoes rond schreeuwen anti-Bharat slogans als de zoveelste aanval op Mumbai Jehadi en eisen die Govt arrestatie alle 50.000 moslims die het gedaan heeft en hun leiders die georganiseerd IT & geïnstigeerd deze aanval.
5)      De schade die is veroorzaakt door de Jehadi menigte in Mumbai moet worden teruggevorderd van de leiders van de organisaties die de zogenaamde rellen georganiseerd. __________
Contact: VHP: drtogadia@gmail.com

No comments:

Post a Comment